Alla inlägg under november 2010

Av Johan & Malin - 12 november 2010 07:25

Tack för ytterligare en vecka med era härliga hundar! Snöväder, bus i snön och inskolning av en ny hund kan sammanfatta dagarna som gått!


Vi vill också skriva av oss om glädjen vi känner när vi tar emot alla hundar på morgnarna, det värmer gott i hjärtat när de kommer springandes mot våra famnar. Lika mycket värmer det när man får följa hundarna och se framstegen de gör från första dagarna när de kanske var väldigt blyga och obekväma för att sedan se hur de släpper loss rejält och visar sin trivsel! När man ser hur de växer, känner sig trygga och man får vara en del av det! Energikontot laddas på ordentligt vid tillfällen som dessa! 


Vi ser framemot nästa vecka och hoppas på att det inte är alldeles för blött och slaskigt ute :-) 


   Gabriel med Bamse, Rio, Svante och Vito


   Alba och Zorro är redo för promenad!


   Ace


   Ace


   Ace


   Bamse och Rio

Av Johan & Malin - 10 november 2010 07:58

      

Av Johan & Malin - 10 november 2010 07:39

Massvis med snö, härligt tycker jag men inte alla som håller med mig :-) Min hund älskar snön och vi hade snöbollskrig igårkväll. Får se hur alla hundar reagerar på all denna snö ute på promenaderna idag!


Vi får försöka ta lite snöbilder idag och publicera på bloggen sen!


Av Johan & Malin - 9 november 2010 07:26

Igår, måndag, var det full rulle här på dagiset. En hel del hundar samt en ny hund som börjat sin inskolning - vi hälsar Svante välkommen i gänget! Vi hälsar också Lisen välkommen, Lisen ska göra 5 veckors LIA (Lärande I Arbete) här genom sin 2-åriga hundutbildning som hon går. 


Vi har fått ett mobilnummer hit nu också som ni kan ringa för att komma direkt in till oss på dagis! 070-595 60 06


Nu bjuds ni på lite film: Joppe i huvudrollen!


Av Johan & Malin - 7 november 2010 08:41

I fredags var det lek- och mysstund uppe i aktiveringsrummet. Joppe och Nala lekte lite ihop och lite var för sig, för att sedan koppla av en stund. Aktiveringsrummet har vi för att hundar ska få leka var för sig eller tillsammans med någon/några som kan tänkas passa, träna en stund eller för att ta en vilostund någon annanstans än i boxen.

I aktiveringsrummet har vi även en del kurser, så om du är sugen på att gå kurs vintertid men tycker att det är för kallt ute så är du välkommen att anmäla dig till någon av kurserna som Stadshunden anordnar!


Joppe vilar bredvid Jessica:

 


Nala tar en tupplur:

  

Av Johan & Malin - 4 november 2010 19:34

En lugn dag men full av mys och bus! :-) Dagen började som vanligt med promenader för samtliga hundar och därefter var det tid i aktiveringsrummet. Idag fick Ace, Nala och Joppe vara där tillsammans. Vi var hela tiden med och övervakade, detta vill vi alltid göra - så att allt går rätt till och så att vi kan bryta i tid, om vi tycker att det leks för våldsamt exempelvis. Ace, som inte är så gammal och Nala, som är en galen flicka emellanåt kan röja ganska ordentligt så de fick bara några minuters lek tillsammans innan vi separerade dem och de fick träna lite passivitet. Joppe höll sig mest i bakgrunden, vilda lekar var inte hans melodi menade han :-)

Efter de tre stora hundarna kom våra minsta två ut en stund, Rio och Bamse - två fina chihuahuapojkar.


Denna vecka går mot sitt slut och vi ser fram emot nästa vecka då det kommer vara full rulle igen och vi får in vår nya praktikant, som ska vara hos oss i 5 veckor!



Av Johan & Malin - 2 november 2010 16:48

I morse var det minusgrader igen. Om ni vet med er att er hund är lite känslig mot kyla så ta gärna med ett täcke till hundens promenader. 


För övrigt funderar vi på att kanske göra lite utflykter i framtiden med hundarna, så säg gärna till om det är okej/inte är okej att er hund får följa med! 


Jag och Gabriel är ensamma denna vecka då våra duktiga praktikanter har höstlov så vi har inte haft så mycket tid till att fota era vovvar! Nästa vecka kommer vi ha mer resurser då tjejerna är tillbaka plus att vi får en ny tjej för 5 veckor! En hundintresserad tjej som just nu går en 2-årig hundutbildning, kommer för att göra lite praktik här hos oss! 


På återseende!

Presentation


Välkommen till Petcenter Hunddagis egna blogg!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är din hund skotträdd?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards